Skočiť na hlavný obsah

Znovuotvorenie knižnice od 21.4.2021

Zdroj
Univerzitná knižnica

 

 

V súlade s uznesením vlády SR č. 203/2021 a vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR č. 186/2021 bude Univerzitná knižnica Trnavskej univerzity otvorená od 21. apríla až do odvolania v nasledujúcom režime:

Vstup do knižnice je povolený pre max 2 osoby v 1 miestnosti. Povinná je dezinfekcia, respirátor, platný certifikát NIE STARŠÍ AKO 7 DNÍ.

Otváracie hodiny pre čitateľov sú v pondelok až piatok od 8:00 do 13:00.

Od 21.4.2021 je možné znovu využívať voľný výber v absenčných výpožičkách. Zároveň však zostáva v platnosti aj doterajšia možnosť objednávania literatúry.

Na žiadanku uveďte základné údaje: prírastkové číslo knihy, meno autora, názov, prípadne priložte screen shot detailu záznamu z online katalógu. Žiadanky na požadovanú literatúru zasielajte na email viera.cambalova [at] truni.sk. ALEBO alena.bzdilova [at] truni.sk. Zároveň uveďte svoje meno, priezvisko a ako identifikačný znak dátum narodenia.

Oznam o pripravených knihách vám odošleme na vašu emailovú adresu. Pri študentoch a pedagógoch prosíme o využívanie univerzitných e-mailových schránok ZIMBRA. Po odoslaní správy budú knihy pre Vás odložené 2 dni v knižnici. Prineste si prosím vlastné pero.

Vrátenie publikácií uprednostňujeme formou biblioboxu, prípadne poštou na adresu Univerzitná knižnica, Trnavská univerzita v Trnave, Hornopotočná 23, 918 43 Trnava