Skočiť na hlavný obsah
PR | foto: TRUNI/Barbora Likavská
30.01.2024

Uskutočnil sa prvý spoločný ples trnavských univerzít

prvý spoločný ples trnavských univerzít 27. januára 2024

Plesová sezóna beží v plnom prúde a inak tomu nebolo ani na Trnavskej univerzite.

V sobotu 27. januára 2024 sme tancom, spevom a zábavou vykročili na spoločnú cestu s Univerzitou sv. Cyrila a Metoda prvým spoločným univerzitným plesom, ktorý sa uskutočnil po 19. ročníkoch vlastného univerzitného plesu. Zo Smolenického zámku sme sa tentoraz presunuli ešte bližšie k našej alma mater do Holiday Inn, ktorý je takpovediac cez ulicu.

Okrem hostí z iných slovenských univerzít nám výbornú spoločnosť robili aj kolegovia z Materiálovo-technologickej fakulty STU, ktorá tiež sídli v Trnave.

Skvelá spolupráca s UCM sa pretavila do výborného programu, v ktorom spoločenské tance predstavil Interklub Bratislava, výbornú zábavu priniesli skvelí HappyBand, beatlesoví Backwards, hitoví Šindelka & syn a po polnoci až do ranných hodín hral DJ Gabo. 

Ples sa uskutočnil pod záštitou ministra školstva Tomáša Druckera, ktorý nás poctil svojou prítomnosťou. Nechýbal dekan MTF Miloš Čambál, rektorka UCM Katarína Slobodová Nováková a poverený rektor TRUNI Miloš Lichner, SJ.

V sobotu sme začali písať novú históriu spoločných plesov. A ako to po vydarených podujatiach býva: kto nebol, môže ľutovať. Takže: vidíme sa o rok?

Všetky fotografie z prvého spoločného univerzitného plesu 2024 si môžete pozrieť tu.

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.