Skočiť na hlavný obsah
PR
20.06.2024

Naša Právnická sa stala najlepšou študentskou organizáciou 2023

najlepšia študentská organizácia 2023, naša právnická

Slávnostné vyhodnocovanie Študentskej rady vysokých škôl prinieslo 19. júna 2024 v Nitre ďalší skvelý výsledok pre Trnavskú univerzitu. Študentská platforma Naša Právnická sa stala Študentskou organizáciou roka 2023. Zopakovali tak vlaňajší úspech našej ďalšej organizácie Študentskej rady.

O prvom mieste pre Našu Právnickú informoval na sociálnej sieti študent práva a zakladateľ Našej Právnickej Patrik Ondrejech: ​​„Keď sme sa prvýkrát vydali na túto cestu, čelili sme skepticizmu a nesúhlasu. Ale spolu s oddanou komunitou 40 úžasných kolegov sme vydržali! Vidieť toto ocenenie je silným dôkazom neochvejnej tvrdej práce a obetavosti všetkých zúčastnených,“ komentoval aktuálny úspech Patrik.

Naša Právnická sa podieľa na aktívnom študentskom živote: pripravujú kvízy a párty, na ktorých sa zúčastnilo viac ako 1 000 študentov. Participovali tiež na simulovanom súdnom spore JESSUP v Bratislave, kam prišlo ďalších 150 nadšencov pre právo zo zahraničia. Ako právnická organizácia tiež pomáhajú s praktickým a klinickým vzdelávaním študentom. Sú aktívni na právnickej fakulte, kde spolutvoria časopis Corpus Delicti.

„Som neskutočne hrdý na všetko, čo sme spolu dokázali, a neviem sa dočkať, čo budúcnosť prinesie pre Našu Právnickú,“ raduje sa Patrik.

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.