Skočiť na hlavný obsah
Administrátor Truni
Pedagogické oddelenie
10.07.2014

Žiadosti o ubytovanie v ak. roku 2014/2015

PODÁVANIE ŽIADOSTÍ O UBYTOVANIE V AKADEMICKOM ROKU 2014/2015 2. kolo

Študenti dennej formy štúdia, ktorí budú v akad. roku 2014/2015 študovať v 1. roč.  Bc., 1. roč. Mgr. a v 1. roč. PhD. štúdia a majú záujem o pridelenie ubytovania, môžu si podať žiadosť o ubytovanie prostredníctvom predpísaného formulára (č. 1A a č. 1B).
Študenti vyšších ročníkov, ktorí si nepodali žiadosť v 1. kole, môžu si podať žiadosť o dodatočné pridelenie ubytovania (formulár č. 3).

Tlačivá formulárov spolu s pokynmi pre vypĺňanie žiadosti sú k dispozícii na internetovej stránke univerzity www.truni.sk v sekcii Informácie pre študentov - Ubytovanie – Dokumenty a formuláre. Študentom 1. roč. Bc. štúdia bol formulár žiadosti zaslaný spolu s rozhodnutím o prijatí na štúdium. Vyplnený formulár spolu s predpísanými prílohami je potrebné odovzdať alebo zaslať na študijné oddelenie fakulty, na ktorej študent študuje, najneskôr
do 31. júla 2014.
Žiadosti doručené po tomto termíne sa budú riešiť až v rámci dodatočného prijímania v druhej polovici septembra 2014!!!

Zoznamy študentov s prideleným ubytovaním budú zverejnené na internetovej stránke univerzity (www.truni.sk) do 20. 8. 2014. Študentom 1. roč. Bc. štúdia bude oznámenie o pridelení resp. nepridelení ubytovania  zaslané i poštou.

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.