Skočiť na hlavný obsah
Veronika Valášková
02.05.2024

Veronika Valášková: Vedela som, že štúdium zvyšuje moje šance na uplatnenie sa

Veronika Valášková

Veronika Valášková je študentkou druhého ročníka bakalárskeho štúdia Filozofickej fakulty Trnavskej univerzity, kde študuje psychológiu. Prečo si vybrala práve štúdium na našej TRUNI? Čo jej to dáva? A ako trávi svoj voľný čas? V nasledujúcich riadkoch to prezradí už ona sama:

Hodnoty a história Trnavskej univerzity

Trnavskú univerzitu som si vybrala na základe mnohých pozitívnych referencií od známych, ktorí tu kedysi študovali môj odbor a boli veľmi spokojní. Navyše je pre štúdium psychológie výber humanisticky orientovanej univerzity ideálna voľba. TRUNI si ma získala svojimi hodnotami a históriou a vedela som, že štúdium na Trnavskej univerzite zvyšuje moje šance na uplatnenie sa v praxi.

Veronika Valášková

Nové ponuky pre študentov stále pribúdajú

Na mojej škole si cením jej viditeľný rozvoj - pribúdajú stále nové ponuky pre študentov, ako sú rôzne diskusie a prednášky mimo povinnej výučby a okrem toho je tu pre nás množstvo zaujímavých krúžkov a klubov. Pri spokojnosti na TRUNI hrá dôležitú úlohu aj dobrá skúsenosť s jej zamestnancami, ktorí sú prevažne príjemní ľudia s osobným prístupom.

Tento pozitívny dojem sa ešte umocňuje vďaka rekonštruovanej budove filozofickej fakulty s moderne zariadeným interiérom a výbornou polohou blízko centra. Mesto Trnava má útulnú atmosféru, je krásne udržiavaná a všade, kde potrebujem, sa viem dostať pešo, čo vytvára ideálne podmienky pre štúdium a osobný rozvoj.

Vyučujúci sú skúsení odborníci, ktorí sa venujú aj publikačnej činnosti. Napriek ich aktívnemu pôsobeniu v praxi sú tu pre nás, ochotní odovzdávať svoje poznatky a poskytnúť potrebnú radu.

Vyučujúci sú skúsení odborníci, ktorí sa venujú aj publikačnej činnosti. Napriek ich aktívnemu pôsobeniu v praxi sú tu pre nás, ochotní odovzdávať svoje poznatky a poskytnúť potrebnú radu. Som študentka druhého ročníka a naše povinnosti mimo skúškového obdobia sú tvorené prevažne písaním seminárnych prác. Pri výbere tém však máme viac-menej voľnú ruku a vďaka tomu môžeme obohacovať svoje vedomosti v oblastiach, ktoré nás zaujímajú. Som zvedavá a teším sa na to, čo nám prinesú vyššie ročníky.

Veronika Valášková

Voľný čas sú rodina a priatelia

Vo svojom voľnom čase najviac trávim čas s rodinou a priateľmi. Vedieme obohacujúce rozhovory, podporujeme sa a podávame si vzájomne pomocnú ruku, kávičkujeme, vychutnávame si dobré jedlo či hráme spoločenské hry.

Rada chodím do prírody so psom, na výlety a keď je čas a prostriedky tak rada cestujem a objavujem nové miesta. Okrem toho sa venujem kresleniu, modelovaniu, skúšaniu nových receptov a starostlivosti o svoje okolie a zdravie.