Skočiť na hlavný obsah
CIS Truni
Centrum informačných systémov
28.05.2014

Sprístupnenie zamestnaneckého portálu ESS

Vážení zamestnanci Trnavskej univerzity v Trnave,

od 5.mája 2014 je zabezpečený prístup pre interných zamestnancov TU v Trnave na Zamestnanecký portál verejných vysokých škôl - ESS (Employee Self-Service https://ess.iedu.sk/irj/portal). Cieľom sprístupnenia portálu ESS je znižovať prevádzkové náklady minimalizovaním papierových dokladov, zvyšovať efektívnosť podporných procesov a poskytnúť zamestnancom kvalitnejšie elektronické služby. Portál ESS je modulom systému SAP-SOFIA, ktorý využíva niekoľko slovenských univerzít a veľa renomovaných zahraničných univerzít (http://f2.washington.edu/fm/payroll/payroll/ESS). Prvou dostupnou funkcionalitou na portáli ESS je elektronická forma dokladu o odmene.

Zavedenie elektronickej formy dokladu o odmene je potrebné zosúladiť s ustanovením § 130 ods.5 Zákonníka práce, preto rektor TU v Trnave zašle na služobné e-maily list  všetkým interným zamestnancom so žiadosťou o potvrdenie ich súhlasu s uvedeným opatrením, ktoré zamestnanci zašlú do 6.júna 2014 na e-maily infocis [at] truni.sk a kvestor [at] truni.sk.

List rektora TU v Trnave určený interným zamestnancom univerzity

Vážení kolegovia, chcem vás pozvať k využívaniu  Portálu ESS. K prvej dostupnej funkcionalite postupne pribudnú ďalšie funkcionality (zúčtovanie cestovných príkazov, osobné údaje). Prvé prihlásenie na Portál ESS vykonajte, prosím, do 30.6.2014. Všetky informácie o portáli, nastavení internetového prehliadača a prihlasovacích údajoch nájdete na webstránke http://www.truni.sk/sk/zamestnanecky-portal-vvs. Informatici fakúlt Vám v prípade potreby ochotne pomôžu s nastavením internetového prehliadača. Problémy s prihlasovacím heslom vyriešite zaslaním správy na e-mail ess [at] truni.sk. Verím, že svojím súhlasom so zavedením elektronickej formy dokladu o odmene podporíte snahu vedenia univerzity o postupnú  "depapierizáciu"   a zefektívňovanie prevádzky TU v Trnave.

Ing. Jozef Koricina
riaditeľ CIS TU

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.