Skočiť na hlavný obsah
Administrátor Truni
Pedagogické oddelenie
21.08.2014

OZNÁMENIE O PRIDELENÍ UBYTOVANIA - 2. kolo (1. roč. Bc., Mgr., PhD. a vyššie ročníky - dodatočné žiadosti)

OZNÁMENIE O PRIDELENÍ UBYTOVANIA
Zoznam študentov, ktorým bolo pridelené ubytovanie v akademickom roku 2014/2015 - 2. kolo

Komisia rektora Trnavskej univerzity v Trnave pre ubytovanie študentov (ďalej len „komisia“) na svojom zasadnutí dňa 18. augusta 2014 pridelila miesta na ubytovanie študentom, ktorí nastupujú v akademickom roku 2014/2015 do 1. ročníka bakalárskeho, magisterského a doktorandského štúdia a študentom vyšších ročníkov, ktorí si podali žiadosť o ubytovanie dodatočne.

VŠETCI ŠTUDENTI, KTORÝM BOLO PRIDELENÉ UBYTOVANIE, SÚ POVINNÍ SVOJ ZÁUJEM O PRIDELENÉ UBYTOVANIE POTVRDIŤ ZASLANÍM VYPLNENEJ NÁVRATKY!

Podpísanú návratku je potrebné doručiť osobne na Oddelenie pre vzdelávanie a starostlivosť o študentov (rektorát TU, 2. poschodie) alebo doporučenou zásielkou na adresu: Trnavská univerzita v Trnave, Komisia pre ubytovanie študentov, Hornopotočná 23, 918 43 Trnava

najneskôr do 3. septembra 2014.

Vzhľadom k obmedzenému počtu ubytovacích kapacít Vám mohlo byť pridelené i iné, ako Vami požadované ubytovacie zariadenie. Doručením podpísanej návratky súhlasíte s prideleným ubytovacím zariadením.

Študenti, ktorým bolo pridelené ubytovanie v Študentskom domove Petra Pázmaňa, budú až do jeho sprevádzkovania ubytovaní v ubytovni v Jaslovských Bohuniciach. Predpokladaný termín sprevádzkovania je november 2014. Doručením podpísanej návratky súhlasíte s prideleným ubytovacím zariadením.

NEDORUČENIE PODPÍSANEJ NÁVRATKY BUDE POVAŽOVANÉ ZA ODMIETNUTIE PRIDELENÉHO UBYTOVANIA!

Postup pri ubytovávaní a použité skratky ubytovacích zariadení
Zoznam študentov s prideleným ubytovaním (1. roč. Bc.)
Zoznam študentov s prideleným ubytovaním (1. roč. Mgr., PhD.)
Zoznam študentov s prideleným ubytovaním (vyššie roč. – dodatočné žiadosti)
Tlačivo návratky

Študenti, ktorým ubytovanie nebolo pridelené, no i naďalej oň majú záujem, môžu svoj záujem potvrdiť elektronicky na adresu ubytovacej komisie. Do e-mailu treba uviesť: meno, priezvisko, fakultu, ročník, stupeň štúdia a v ktorom kole ubytovávania bola ich žiadosť posudzovaná.   Ich žiadosti budú posunuté na riešenie do 3. kola na  zasadnutí komisie v polovici septembra 2014 a ubytovanie im môže byť pridelené podľa zvyšných ubytovacích kapacít.

Žiadosti študentov prijatých na štúdium dodatočne budú posudzované v 3. kole na  zasadnutí komisie v polovici septembra 2014 a ubytovanie im môže byť pridelené podľa zvyšných ubytovacích kapacít.

Žiadosti o zmenu ubytovania z 1. kola budú posudzované v 3. kole na  zasadnutí komisie v polovici septembra 2014.

Bližšie informácie o ubytovacích zariadeniach môžete nájsť na webovej stránke Trnavskej univerzity v sekcii Informácie pre študentov → Ubytovanie → Ubytovne.
(budú priebežne aktualizované)
________________________________________
Kontakt pre ubytovanie:
Komisia pre ubytovanie študentov, Hornopotočná 23, 918 43  Trnava,
e-mail: ubytovacia.komisia [at] truni.sk
________________________________________

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.