Skočiť na hlavný obsah
CIS Truni
Oddelenie pre vzdelávanie a starostlivosť o študentov
28.05.2014

Oznámenie o pridelení ubytovania - 1. kolo (vyššie ročníky)

OZNÁMENIE O PRIDELENÍ UBYTOVANIA

Zoznam študentov, ktorým bolo pridelené ubytovanie v akademickom roku 2014/2015 - 1. kolo

Komisia rektora Trnavskej univerzity v Trnave pre ubytovanie študentov (ďalej len „komisia“) na svojom zasadnutí dňa 22. mája 2014 pridelila miesta na ubytovanie študentom, ktorí nastupujú v akademickom roku 2014/2015 do 2. a 3. ročníka bakalárskeho a doktorandského štúdia a 2. ročníka magisterského štúdia.

VŠETCI ŠTUDENTI, KTORÝM BOLO PRIDELENÉ UBYTOVANIE, SÚ POVINNÍ SVOJ ZÁUJEM O PRIDELENÉ UBYTOVANIE POTVRDIŤ ZASLANÍM VYPLNENEJ NÁVRATKY.

      Podpísanú návratku je potrebné doručiť osobne na Oddelenie pre vzdelávanie a starostlivosť o študentov (rektorát TU, 2. poschodie), alebo doporučenou zásielkou na adresu: Trnavská univerzita v Trnave, Komisia pre ubytovanie študentov, Hornopotočná 23, 918 43 Trnava

najneskôr do 13. júna 2014.

NEDORUČENIE PODPÍSANEJ NÁVRATKY BUDE POVAŽOVANÉ ZA ODMIETNUTIE PRIDELENÉHO UBYTOVANIA!

ZOZNAM ŠTUDENTOV S PRIDELENÝM UBYTOVANÍM si môžete pozrieť TU.

TLAČIVO NÁVRATKY si môžete stiahnuť TU.

Študenti, ktorým ubytovanie nebolo pridelené, no i naďalej oň majú záujem, môžu svoj záujem potvrdiť elektronicky na adresu ubytovacej komisie. Do e-mailu treba uviesť: meno, priezvisko, fakultu, ročník, stupeň štúdia a v ktorom kole ubytovávania bola ich žiadosť posudzovaná. Ich žiadosti budú posunuté na riešenie do 3. kola na  zasadnutí komisie v polovici septembra 2014 a ubytovanie im bude pridelené podľa zvyšných ubytovacích kapacít.

Študentom prvých ročníkov bude ubytovanie pridelené po ukončení prijímacích konaní v 2. kole ubytovávania – polovica augusta 2014.

Bližšie informácie o ubytovacích zariadeniach môžete nájsť na webovej stránke Trnavskej univerzity v sekcii Informácie pre študentov → Ubytovanie → Ubytovne.

(budú priebežne aktualizované)


Kontakt pre ubytovanie:
Komisia pre ubytovanie študentov, Hornopotočná 23, 918 43  Trnava,
e-mail: ubytovacia.komisia [at] truni.sk


 

 

Nestíhaš všetko sledovať? Nevadí!
Prihlás sa do newslettera a už ti nič neujde

Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.