Skočiť na hlavný obsah
CIS Truni
Kancelária rektora
04.02.2014

Opäť sme plesali

13. ročník reprezentačného plesu Trnavskej univerzity v Trnave  sa konal 25. januára 2014 v príjemnej a noblesnej atmosfére –  v zámku v Smoleniciach.

       Ples otvoril prof. doc. JUDr. Marek Šmid, PhD. rektor Trnavskej univerzity, ktorý v úvode odovzdal medailu rektora vzácnemu hosťovi, profesorovi  Markovi Watsonovi z londýnskej Westminsterskej univerzity pri príležitosti uzatvorenia zmluvy o spolupráci medzi Trnavskou univerzitou a Westminsterskou univerzitou. 

    Medzi hosťami boli okrem zástupcov mesta Trnava aj ďalší významní predstavitelia spoločenského života a partnerských inštitúcií.

      Hostia si mohli nielen poriadne zatancovať v rytme kvalitnej hudby v podaní  DJ Drobca a sólistov SĽUK-u, ale  tiež sledovať zaujímavý program. Hlavným hosťom večera  bola legenda slovenskej populárnej hudby Pavol Hammel.

      Bohatým programom hostí sprevádzal moderátor Martin Chynoranský - CHYNO. 

      Ples Trnavskej univerzity má aj charitatívny rozmer. Príspevky od 200 pozvaných párov poputujú do Združenia príbuzných, priateľov a ľudí s psychickými poruchami „KRÍDLA“. Toto združenie  je jedným z mála, ktoré je orientované na oblasť psychických porúch. Predstavuje  absentujúci  typ zariadenia, kde  klient po odznení akútneho stavu pokračuje v liečbe a z izolácie ochorenia sa integruje do života systematickou rehabilitáciou. Rehabilitačné stredisko tak pomáha svojou činnosťou tvoriť dosiaľ chýbajúce články v starostlivosti o ľudí s psychickými poruchami.

       Reprezentačný ples Trnavskej univerzity sa už tradične stal miestom, kde je možné sa nie len dobre zabaviť, ale aj stretnúť sa s priateľmi, nadviazať nové kontakty a podporiť správne veci. Ďakujeme všetkým partnerom a dovidenia o rok!

Fotogaléria