Skočiť na hlavný obsah
PR
11.07.2024

Druhé kolo prihlášok: Objav čaro mladosti a stihni to ešte v lete

pull-upni sa na trnavskej

Aj ty máš vysoké ambície a premýšľaš nad výškou? V tom prípade si na správnom mieste. Sme univerzita, ktorá ponúka špičkové vzdelanie, stačí si len vybrať zo širokých možností jednotlivých fakúlt.

S hrdosťou môžeme povedať, že vďaka našej kvalitnej výučbe a podpore vzdelávania až 81% absolventov profesionálne vykonáva svoje povolanie.

Nech už túto cestu začneš vedený vášňou pre umenie, láskou k prírodným vedám alebo zvedavosťou na svet obchodu, sme tu, aby sme ťa podporovali. Môžeš sa tešiť na priateľský prístup pedagógov a kolektív s rodinnou atmosférou, kde sa budeš cítiť ako doma.

Je jasné, že si chceš mladosť užívať plnými dúškami a preto zaručujeme, že v Trnave ti nuda určite nehrozí.  Je to mesto plné energie, kde ťa na každom kroku čakajú nezabudnuteľné chvíle  - od útulných kaviarní cez pulzujúce hudobné festivaly až po adrenalínové športové podujatia.

Dokedy si môžeš podať prihlášku v druhom kole?

☑️ 15. júla 2024 (filozofická fakulta okrem psychológie)

☑️ 15. júla 2024 (právnická fakulta)

☑️ 15. júla 2024 (pedagogická fakulta)

☑️ 21. júla 2024 (fakulta zdravotníctva a sociálnej práce)

☑️ 31. júla 2024 (teologická fakulta)

Máme bohatú ponuku študijných programov. Vedel si, že napríklad v Bratislave vyštuduješ counseling alebo v Trnave ponúkame tlmočníctvo pre nepočujúcich?

Tak sa prihlás prostredníctvom elektronickej prihlášky a zaži dobrodružstvo plné poznania. Tešíme sa na teba!

prihlas sa na truni 2024

Pôvodne vyšlo 1.5.2024, aktualizované 11.7.2024.