Linkešová, M. – Paveleková, I.: Vybrané kapitoly z chemickej a potravinárskej technológie. Trnava: PdF TU, 2007. ISBN 978-80-8082-170-8 : 1. časť, 2. časť
Orolínová, M.: Chémia a životné prostredie. Trnava: PdF TU, 2009. ISBN 978-80-8082-298-9.
Paveleková, I.: Analytická chémia pre študentov pedagogických fakúlt. Trnava: PdF TU, 2010.
Súbor multimediálnych pomôcok… obsahuje: Martinkovičová, M. – Reguli, J.: Aditíva v potravinách – nevyhnutnosť alebo hrozba? Trnava: PdF TU, 2006. ISBN 80-8082-082-1; Melicherčík, M. – Melicherčíková, D.: Chemické prvky v ľudskom organizme. Trnava: PdF TU, 2006. ISBN 80-8082-083-X; Ganajová, M.: Chémia v kuchyni. Trnava: PdF TU, 2006. ISBN 80-8082-080-5; Ganajová, M.: Chémia vybraných potravín. Trnava: PdF TU, 2006. ISBN 80-8082-081-3.